loader

Hlavná

Šarlátová horúčka

ADRIANOL

Forma vydania: Kvapky

Posúdené hosťami spoločnosti Hotels.com, dátum pridané: 13. 8. 2017

Výsledok: negatívna spätná väzba

Výhody: priaznivá cena, ekonomika, rýchla akcia, silný efekt

Nevýhody: Príliš veľká fľaša, kvapky stekajú do hrdla, krátkodobý efekt, vysušuje a dráždi sliznicu, rýchlo sa stáva návykovou

Cena je priaznivá a objem je dosť veľký, kvapky trvajú dlho. Účinok je dobrý, liek eliminuje aj najťažšiu výtok z nosa za maximum 5 - 10 minút. Nevýhody: nos fľaše je príliš veľký, nepohodlný, kvapky stekajú po krku, pôsobenie lieku je dostatočné na 3-4 hodiny, kvapky začnú vysychať a dráždiť sliznicu už v 3. deň používania. V tom istom období sú návykové, po zrušení dieťaťa nos úplne prestal dýchať.

Posúdené hosťami spoločnosti Marina, hosť pridal dátum: 13.8.2017

Výsledok: negatívna spätná väzba

Neodporúčam dospelým ani deťom

Výhody: Po dobu používania zmierňuje prechladnutie

Nevýhody: Silne schne, nelieči sa, po zrušení výtoku z výplachu sa vrátil v zintenzívnenej podobe.

Adrianolu som predpísal na chronickú nádchu s očakávaním, že kvapky nielen odstránia výtok z nosa, ale tiež pomôžu zotaviť sa raz a navždy. Po prvé, veci boli celkom dobré, používal som kvapky dvakrát denne, a to stačilo stráviť celý deň bez chladu a pokojného spánku. Ale s druhým, bol tam prútik, pretože keď skončili 2 týždne a prestal som používať Adrianol, nádcha sa vrátila a vrátila sa v zosilnenej podobe. Ak pred nosom len zhlboka nadýchol, ale teraz je úplne upchatý. Ukazuje sa, že kvapky ma nielen vyliečili, ale tiež zhoršili môj stav. A tiež divoko uschnú, hoci sú predpísané aj pre deti a mali byť veľmi chúlostiví.

Posúdené hosťami spoločnosti Hotels.com, dátum pridania: 13.8.2017

Výsledok: pozitívna spätná väzba

Pomáha, ale musíte ho používať opatrne

Výhody: rýchle zmiernenie opuchov

Nevýhody: V prípade predávkovania môžu byť návyky návykové

V chladnom období je takmer nemožné obísť sa bez prechladnutia. Keď z nosa v 3 prúdoch, prvá vec, ktorú väčšina z nás chytila ​​do kvapiek. Nie som výnimkou, ale v tomto prípade mám Adrianol. Tieto kvapky predpísal lekár, keď som k nej prišiel v chladnom stave kvôli chorobe. Kvapky sú vazokonstrikčné, opuchy sa odstránia veľmi rýchlo, nos dýcha a potoky netečú. Len nezabudnite, že kvapkanie nie viac ako raz za 4 hodiny, nie viac ako 6 instilácií denne. Toto by sa nemalo robiť častejšie, inak môže dôjsť k závislosti na drogách alebo predávkovaniu a hrozí to veľmi vážnymi následkami. Pre deti existuje aj možnosť so zníženou dávkou látky, ale iba so súhlasom lekára..

Posúdené hosťami spoločnosti Victoria (hosť), dátum pridania: 14.8.2017

Nosové kvapky Adrianol na liečbu nádchy

Farmakologický účinok vazokonstrikčného liečiva Adrianol je spôsobený jeho účinnými zložkami: tramazolíniumchlorid a fenylefrín. Použitie kvapiek vedie k závažnému zníženiu opuchu nosovej sliznice. Vyrobené srbskou spoločnosťou „Zdravle“ vo forme dávkovaného roztoku s viskóznou konzistenciou, ktorý zaisťuje dlhodobé pôsobenie lieku. Predáva sa bez predpisu.

Nosové kvapky Adrianol na liečbu nádchy

Inna »09 november 2014, 15:37

Názov lieku: Adrianol Children's

Výrobca: Zdravle, JSC, Srbsko (Zdravlje)

Účinná látka: tramazolín, fenylefrín

ATX: Lieky pôsobiace na dýchací systém (R01AX30)

Moja malá neter má na tvári všetky príznaky prechladnutia. Hlavne sa obáva upchatého nosa. Miestny pediatr predpísal komplexnú liečbu. Ak sú mi známe všetky ostatné lieky, neskúmal som ešte nosné kvapky Adrianolu. Vie niekto o nich informácie??

Lekári odporúčajú:

Re: Adrianol nosné kvapky na liečbu nádchy

Marianna K. "9. novembra 2014, 22:48

Re: Adrianol nosné kvapky na liečbu nádchy

Fraulein Angelica »18. novembra 2014, 09:33

Re: Adrianol nosné kvapky na liečbu nádchy

Vitaly "18. novembra 2014, 15:40

Re: Adrianol nosné kvapky na liečbu nádchy

AnnaKh »18. november 2014, 16:32

Môj manžel rešpektuje kvapky pinosolu, a keď bol pediatr privolaný do domu môjho syna na ďalšiu akútnu infekciu dýchacích ciest s vysokou teplotou, videla tieto kvapky a prísne im zakázala kvapkať, pretože rastlinné látky, z ktorých sú zložené, často u detí spôsobujú alergický opuch nosohltanu.

A Adrianol je dobrý liek a je dokonca lacnejší ako Nazivin, ktorý pediatri neustále predpisujú.

Re: Adrianol nosné kvapky na liečbu nádchy

Miroslava »18. novembra 2014, 18:29

Re: Adrianol nosné kvapky na liečbu nádchy

Fraulein Angelika »19. novembra 2014, 08:16

Re: Adrianol nosné kvapky na liečbu nádchy

Rubin »19. novembra 2014, 14:29

Re: Adrianol nosné kvapky na liečbu nádchy

Fraulein Angelika "21. november 2014, 10:39

Re: Adrianol nosné kvapky na liečbu nádchy

Rubin »21. novembra 2014, 16:41

Vazokonstriktor je indikovaný na rinitídu, komplikácie nachladnutia a sínusitídy. Pred otolaryngologickými zákrokmi sa odporúča aj instilácia liečivých kvapiek..

Predkladaná je tiež špeciálna forma Adrianolu pre deti, ktorá je schválená na použitie aj u dojčiacich pacientov..

Podľa dostupných lekárskych recenzií o lieku Adrianol má liek nasledujúce kontraindikácie:

  • individuálna citlivosť;
  • glaukóm;
  • závažná patológia obličiek;
  • ischemická choroba srdca;
  • esenciálna hypertenzia;
  • chronické arteriálne ochorenie.

Vedľajšie účinky Adrianolu sú zriedkavé. Zároveň je zaznamenaná bolesť, pocit nepohodlia v nosnej dutine. Prípustný priebeh liečby je 7 dní. Potom sa pozoruje krátka prestávka.

Adrianol: návod na použitie a recenzie

Veľmi často sa každý z nás stretol s prechladnutím. Bohužiaľ, tradičné metódy liečby nám vždy nepomáhajú zbaviť sa prechladnutia v čo najkratšom čase. Medicína sa vyvíja a lieky sa vyvíjajú neustále, čo vám umožňuje čo najrýchlejšie bojovať proti určitým chorobám. V prípade nádchy, opuchu sliznice, sa vyvinul liek, ako je Adrianol. Tento liek je dostupný vo forme kvapiek a je tiež prispôsobený nielen dospelým, ale aj deťom..

Inštrukcie na používanie

Adrianol sú nazálne kvapky, ktoré sú vysoko účinné. Po prvé, adrianol pomáha zmierniť opuchy a tiež prispieva k vazokonstrikcii. Tento liek je predpísaný, ak je diagnostikovaná rinitída a sínusitída. Droga sa používa primárne na lokálne použitie. Liek pomáha znižovať opuch sliznice, ktorá je dôležitá aj pri rinitíde a sínusitíde. V konzistencii je adrianol viskózny. Pomáha to chrániť nosnú sliznicu a vďaka tomuto zloženiu a konzistencii je liek zameraný na dlhodobý účinok a dlhodobý účinok. Kvapky Adrianolu sú komerčne dostupné pre dospelých aj pre deti.

  • Maximálny priebeh liečby by nemal presiahnuť jeden týždeň;
  • Dodatočná liečba by sa mala uskutočniť až po prestávke v týždni;
  • Dlhodobé užívanie je neprijateľné, čo môže následne viesť k atrofickej rinitíde.

Kvapky Adrianolu stoja až 160 rubľov.

Adrianol pre deti

Veľkou výhodou kvapiek Adrianolu je to, že liek sa vyrába nielen pre dospelých, ale aj pre deti. Keďže s liečbou detí sa musí zaobchádzať veľmi opatrne, musíte vziať do úvahy návod na použitie. Takýto liek môžu užívať deti vo veku od jedného do piatich rokov, dve kvapky do každej nosovej pasáže trikrát denne. Ak dieťa nedosiahlo vek jedného roka, odporúča sa kvapkať jednu kvapku do každého nosového otvoru pol hodiny pred kŕmením. Môže sa používať až štyrikrát denne.

Adrianol: nazálne kvapky

Ako už bolo uvedené, nosné kvapky Adrianol prispievajú k vazokonstrikcii a pomáhajú tiež zmierniť opuch sliznice. Vďaka normalizácii nazálneho dýchania sa znižuje tlak v paranazálnych dutinách av strednom uchu. V dôsledku viskozity liečiva sa zvyšuje účinok a trvanie liečiva. Adrianol bude dobrým riešením pri liečbe chorôb, ako sú:

  • akútna alebo chronická forma nádchy;
  • zápal prínosových dutín;
  • adjuvans pre opuchy;
  • adjuvans v prípade akejkoľvek chirurgickej manipulácie.

Adrianol počas tehotenstva

Tehotenstvo je celkom vzrušujúce obdobie v živote každého dievčaťa. Bohužiaľ, ani tehotná žena nie je imunná proti nachladnutiu a opuchu nosovej sliznice. Preto je veľmi dôležité zvoliť kvalitný liek, ktorý problém vyrieši. Je Adrianol vhodný pre tehotné ženy? Tento liek môžete užívať iba podľa pokynov špecialistu. Okrem toho môžu dojčiace matky brať tento liek podľa pokynov a povolenia špecialistu..

Adrianol: kontraindikácie

Kontraindikácie, ako napríklad:

  • je neprijateľné používať adrianol s inými drogami a liekmi;
  • v prípade feochromocytómu;
  • ak sa zvýši citlivosť na samotný liek, ako aj na jeho zložky;
  • v prípade vysokého tlaku očí;
  • v prípade vysokého krvného tlaku;
  • v prípade ischemickej choroby srdca;
  • ak dôjde k poškodeniu aterosklerotického typu stien ciev;
  • v prípade zhoršenej funkcie obličiek.

predávkovať

Aké sú príznaky, ktoré prispievajú k predávkovaniu Adrianolom ?

  • vysoký krvný tlak;
  • zvýšené vedľajšie účinky

Vedľajšie účinky:

  • vzhľad pálenia záhy;
  • svrbenie;
  • bolesť v nose;
  • prejav sucha sliznice

Adrianol so sínusitídou

Sinusitída je pomerne časté ochorenie, ktoré môže predbiehať dospelých aj deti. Koniec koncov, nikto nie je v bezpečí pred zápalmi v oblasti maxilárnej oblasti tváre, ako aj v oblasti maxilárnych dutín. To je v agregáte, ktorý vytvára také ochorenie, ako je sinusitída. Dá sa liek, ako je adrianol, používať s diagnózou, ako je sínusitída??

Na začiatku je sinusitída sprevádzaná symptómami, ako sú:

  • nádcha sprevádzaná žltým výtokom;
  • nazálna kongescia;
  • bolesť hlavy;
  • nepohodlie v postihnutej oblasti.

Počas vývoja sinusitídy dochádza k rýchlej akumulácii hnisu a hlienu. To všetko spolu spôsobuje nepríjemné pocity a bolesti hlavy. Pri sinusitíde bude liek Adrianol obzvlášť účinný. Ako už bolo uvedené, tento liek skutočne pomáha zbaviť sa opuchy. To je presne hlavný cieľ pri zápaloch dutín..

Každý má samozrejme neznášanlivosť na akékoľvek drogy, ako aj na zložky. Čo potom treba urobiť? Adrianol samozrejme nie je jediný liek, ktorý bojuje proti opuchy, ako aj všeobecne sinusitída..

Aké analógy môžete nahradiť adrianol?

Mnoho pacientov má otázku, ktorá sa uzdravuje lepšie: Adrianol alebo Vibrocil?

Najprv je potrebné poznamenať, že zloženie týchto dvoch liečiv zahrnuje takú zložku, ako je fenylefrín. Vibrocil však obsahuje ďalšie komponenty, ktoré prispievajú k rýchlemu zotaveniu. Okrem toho je vibrocil liekom obsahujúcim antialergénne zložky.

Samozrejme, dohadovať sa o tom, aký liek bude lepší pri liečbe sinusitídy a opuchu nosovej sliznice, ako aj pri nachladnutí, je možné donekonečna hovoriť o analógoch. Za zmienku stojí jedna skutočnosť, ktorá, bohužiaľ, môže ovplyvniť každého z nás - individuálna neznášanlivosť na zložky konkrétneho lieku. Ak viete, že v liečbe nemôžete pokračovať, pretože zložky, ktoré tvoria liek, vám nepomôžu, vyberte si pre seba iný, vhodnejší liek..

Kúpil som si nosový sprej pre svoju dcéru, pre deti, pretože jeho recenzie sú celkom pozitívne. Za cenu tiež dohodnuté. Pokyny na použitie sú priložené a sú ľahko zrozumiteľné. Účinný prostriedok nápravy.

Kvapky boli predpísané lekárnikom, kúpené v lekárni bez lekárskeho predpisu za dostupnú cenu. Pomohol.

Kvapky predpísal pediatr pre svojho syna. Trpel som nádchou, predpísanými vazokonstriktormi. Kvapky pomohli, použijeme ich.

Adrianol nosné kvapky pre deti

Lekári ORL vo svojej praxi často predpisujú nosné kvapky s vazokonstrikčným účinkom, medzi ktorými je aj liek Adrianol. Môže sa však použiť na liečbu detí?

Uvoľňovací formulár

Adrianol sa vyrába v tekutej forme v polyetylénových fľašiach s 10 ml viečkom. Roztok vo fľaši je priehľadný. Je zvyčajne bezfarebný, ale môže mať mierne žltkastý odtieň..

zloženie

Hlavnými zložkami kvapiek Adrianolu sú 2 zlúčeniny:

  • fenylefrín.
  • Trimazolin.

V závislosti od koncentrácie týchto látok sa Adrianol ponúka v dvoch variantoch:

  • Nosné kvapky. Každý mililiter tohto lieku obsahuje 1,5 mg trimazolínu a 1 mg fenylefrínu..
  • Nosové kvapky pre deti. Jeden mililiter takého liečiva obsahuje 0,5 mg vyššie uvedených účinných látok.

Pomocnými zložkami oboch typov kvapiek Adrianolu sú voda, monohydrát kyseliny citrónovej, glycerol a metylcelulóza, ako aj hydrogénfosforečnan sodný a chlorid benzalkónium..

Princíp činnosti

Adrianol patrí do skupiny vazokonstrikčných liekov, ktoré sa používajú lokálne. Jeho aktívnymi zložkami sú adrenergní agonisti - látky, ktoré aktivujú adrenergné receptory v ľudskom tele (najmä alfa-1 receptory nosovej sliznice). Takéto zlúčeniny pôsobia na cievne steny a ich hladké svaly, v dôsledku čoho sa cievy zúžia..

Sledujte vydanie programu Dr. Komarovského, ktorý diskutuje o výhodách a nevýhodách vazokonstrikčných kvapiek pre deti:

Pod vplyvom Adrianolu sa znižuje sekrécia v nosnej dutine a eliminuje sa opuch sliznice, čím sa uľahčuje dýchanie nosom. Okrem toho je znížený prietok krvi do dutín. Pre takéto účinky sa Adrianol označuje ako antikoncepčné lieky (dekongestanty)..

indikácia

Adrianol sa najčastejšie predpisuje na nádchu a sínusitídu. Liečba sa odporúča ako pre akútnu formu týchto chorôb, tak aj pre chronický zápal. Lekári tiež používajú Adrianol počas chirurgických alebo diagnostických výkonov v nosnej dutine, napríklad pri odstraňovaní adenoidov.

V akom veku je dovolené užívať?

Nazálne kvapky Adrianolu sa nepoužívajú na liečbu detí mladších ako 7 rokov. Detská verzia kvapiek so zníženou dávkou účinných látok sa môže používať o niečo skôr - od troch rokov. Použitie Adrianolu sa do 3 rokov neodporúča.

kontraindikácie

Droga sa nepoužíva v týchto prípadoch:

  • Ak existuje neznášanlivosť ktorejkoľvek z jej zložiek.
  • S atrofickou nádchou.
  • S glaukómom.
  • S ťažkými renálnymi patológiami.
  • S tyreotoxikózou.
  • Ak má dieťa feochromocytóm.
  • So zvýšeným krvným tlakom.

Neodporúča sa používať Adrianol počas tehotenstva ani pre dojčiace matky. Štúdie vplyvu jeho účinných látok na vývoj plodu a novonarodeného dieťaťa sa nevykonali, preto sa zvyšuje riziko možných negatívnych reakcií dojčaťa. Niektorí lekári súčasne umožňujú použitie Adrianolu v treťom trimestri, pričom zdôrazňujú, že účinok lieku je iba lokálny.

Vedľajšie účinky

Po zavedení Adrianolu do nosovej dutiny je možná takáto lokálna reakcia:

  • Mukózny edém.
  • Pálenie.
  • Bolesť v nose.
  • Pocit sucha v nose.
  • Silný výtok z nosa.
  • Strata citlivosti chuti.

Pokyny na použitie lieku tiež informujú o možných systémových nežiaducich reakciách, ktoré predstavujú bolesti hlavy, rýchly pulz, vysoký krvný tlak, alergie, nevoľnosť, závraty..

Ak používate Adrianol príliš dlho, ohrozuje to zápal nosa a rozvoj nádchy. Vedľajším účinkom použitia takého lieku dlhšie ako týždeň je mukózna atrofia v nosnej dutine..

Návod na použitie a dávkovanie

  • Kvapky Adrianolu pre deti sa používajú vo veku nad 3 roky v dávke 2 kvapiek do každej nosovej dierky. Liek sa injikuje do nosovej dutiny trikrát denne..
  • Od 7 rokov môžete používať nosové kvapky Adrianol odporúčané pre dospelých. Takéto liečivo sa podáva štyrikrát denne a jedna dávka môže byť jedna až tri kvapky pre každý nosový priechod..
  • Liek by sa mal používať na liečenie rinitídy alebo sínusitídy nie dlhšie ako 7 dní. Toto obmedzenie je spojené s postupným znižovaním terapeutického účinku. Ak sa plánuje ďalšie použitie lieku, v nazálnej instilácii sa dá pokračovať po niekoľkých dňoch, keď sa obnoví citlivosť na účinné látky Adrianolu..

predávkovať

Ak v detstve prekročíte dávku kvapiek, povedie to k:

  • nevoľnosť.
  • závrat.
  • tachykardia.
  • únava.
  • nespavosť.
  • Vysoký krvný tlak.
  • Zvýšená teplota.
  • Reflexné spomalenie impulzu.
  • otras.

Interakcia s inými liekmi

Adrianol sa nemá používať v spojení s inhibítormi MAO, pretože táto kombinácia liekov zvyšuje krvný tlak. Z tohto dôvodu sa nosové kvapkanie Adrianolom neodporúča do desiatich dní po použití inhibítorov MAO. Riziko hypertenzie sa zvyšuje aj pri súčasnom použití Adrianolu a antidepresív.

Podmienky predaja

Na nákup kvapiek Adrianolu v lekárni nie je potrebný lekársky predpis, je však potrebná odborná pomoc. Priemerná cena balíčka kvapiek pre deti je 110 rubľov.

Skladovacie podmienky a trvanlivosť

Adrianol sa má použiť pred uplynutím doby použiteľnosti, ktorá je 3 roky. Uchovávajte liek doma pri teplote neprevyšujúcej + 25 ° C. Miesto, kde sa liek uchováva, by nemalo byť príliš vlhké. Nenechávajte Adrianol na priamom slnečnom svetle. Je tiež dôležité zabezpečiť, aby liek nebol k dispozícii pre malé deti..

recenzia

Vo väčšine prípadov sú rodičia spokojní s použitím Adrianolu v detstve. Ich recenzie na liek sú väčšinou pozitívne. Matky potvrdzujú, že Adrianol sa dobre vyrovnáva s upchatím nosa, čo prináša veľké nepohodlie dieťaťu s nádchou..

Účinok lieku sa zaznamená takmer okamžite po zavedení kvapôčok do nosa, po ktorom môže dieťa bez problémov bezpečne jesť a zaspať. Medzi výhody Adrianolu patrí nízka cena lieku. Pokiaľ ide o nevýhody, mnoho matiek sa sťažuje na nepohodlný dávkovač vo fľaši, ako aj na to, ako si zvykli na drogu, preto musí byť trvanie liečby obmedzené..

analógy

Adrianol môžete nahradiť liekmi zo skupiny adrenergických agonistov, ktoré sa používajú aj na zúženie ciev nosnej sliznice. Analóg Adrianolu možno nazvať:

  • Vibrocil. Okrem fenylefrínu obsahuje toto liečivo blokátor histamínových receptorov dimetindén, a preto sa môže používať na alergickú nádchu. Liek v kvapkách je možné predpísať od narodenia a Vibrocil vo forme spreja - pre deti staršie ako 6 rokov.
  • Evkazolin Aqua. Tento sprej obsahujúci xylometazolín sa používa od šiestich rokov.
  • Nazivin. Tento liek na báze oxymetazolínu je dostupný v kvapkách s rôznymi koncentráciami, ako aj vo forme nazálneho spreja. Kvapky 0,01% sa používajú od narodenia, liek 0,025% sa môže používať od 1 roka a kvapky a sprej 0,05% - od šiestich rokov.
  • Knoxprey. Tento liek obsahuje oxymetazolín a je vo forme spreja. Používa sa pri liečbe detí vo veku 6 a viac rokov.
  • Otrivin. Tento sprej na báze xylometazolínu je schválený na použitie od 12 rokov.
  • Theiss Nazolin. Takýto aerosól, ktorého hlavnou zložkou je xylometazolín, je povolený od veku 6 rokov. V dôsledku prítomnosti eukalyptového oleja v prostriedku prípravok dodatočne zvlhčuje sliznicu.
  • Sanorin. Aktívnou zložkou takého liečiva je nafazolín. Kvapky sa používajú nad 2 roky a sprej - od 15 rokov.
  • Nazol Baby. Takéto kvapky obsahujú fenylefrín a predpisujú sa už od narodenia a liek s vyššou koncentráciou fenylefrínu Nazol Kids sa používa od 4 rokov..

Pri liečení nachladnutia môžete použiť aj iné lieky, ktoré pomáhajú rýchlo eliminovať takýto zápal, napríklad s Aqua Maris Strong alebo Marimer kvapkami..

Adrianol

DIFLUKAN proti drozdu počas tehotenstva môže byť?

Podľa mojich skúseností je Diflucan drahý a nie príliš efektívny. Zdalo sa, že mi to pomôže, a potom sa drozd rovnako vrátil. A nejako už nepracoval tak rýchlo + jeho žalúdok mu stroskotal 100%. Naposledy lekár predpísal pimafucín. 6 sviečok po dobu 6 dní a to je všetko, problém je preč. Najlepšie na tom je, že je to už 8 mesiacov a nedochádza k opakovaniu.

DIFLUKAN proti drozdu počas tehotenstva môže byť?

Diflucan pre deti??

1,6 dielu je možné dať, mali sme drozd, keď to bolo úplne omrvinky, všetko šlo ihneď.

sú predpísané, podáva sa iba veľmi malá dávka

Diflucan a Gu...

Diflucan a HB

Dievčatá... Dala som deťom Diflucan z drozdu... obávam sa, že dá... toľko vedľajších účinkov, aké sú tam napísané. Soda... Candida a tetrobarat nie sú...

Bolo napísaných veľa vedľajších účinkov, je to krok výrobcov, ktorí sa tak chránia pred súdnymi spormi. Predstavte si, koľko ľudí pije drogu a každý ju má inak a vedľajšie účinky sa tiež líšia. A všetko napíšu tak, aby neboli neskôr žalovaní)

Pokúste sa uzdraviť a liečiť svojho manžela a vy môžete liečiť ústa dieťaťa pomocou miramistínu, moja priateľka takto liečila drozd dieťaťa, hoci predtým vyskúšala aj všetko, čo ste opísali

Všetko sa vracia, pretože jedlo nemeníte. Celý dôvod je výživa. Tieto lieky nie sú zárukou úplného zotavenia..

Lieky proti hepatitíde B

Veľa je zle. Mnoho liekov vo všeobecnosti s nepreukázanou účinnosťou, figuríny, niektoré sú všeobecne zakázané vo všetkých krajinách, iba v Rusku sú predpísané matkám a deťom, ktoré prišli s vlastnými pokynmi. O ruskom mede existuje veľa užitočných informácií, a čo je najdôležitejšie, je opísané, ako efektívne sú tieto lieky v zásade. Áno, a na iných zdrojoch, a hlavná vec je, že sa nespoliehajú na pokyny, ale na tom, kde boli vykonané, aký výskum bol vykonaný, existuje licencia, v liekoch v žiadnej krajine neexistuje takáto nezákonnosť. Bohužiaľ, v našej lekárni máme 90% cumlíkov. Nielenže sa môžu užívať počas hepatitídy B, ale sú nebezpečné aj pre ľudí, ktorí v súčasnosti nie sú tehotní alebo ktorí trpia hepatitídou B. Viac verím v fakty. A pre nás, matky, sú dôležitejšie ako reklama a návod na liek. Buď opatrný!)))))))))))))

Terapeuti veľmi často predpisujú tie lieky pre dojčiace matky, ktoré sú kontraindikované na dojčenie. Pediatri jednoznačne zaradení na čiernu listinu: protizápalové - butadión, indometacín; metronidazol (trichopol), tetracyklíny (doxycilín), chloramfenikol, tsiprobay, gramidín, tarivid; bromidy, remantadín, fenylín, nystatín.

Existujú však lieky, ktoré nevstupujú do materského mlieka a nespôsobujú vedľajšie účinky v malých dávkach: amoxicilín, verapamil, heparín, cerukal, cefazolín, diuretiká..

Nech je viac lekárov, ktorí nie sú ľahostajní k zdraviu matky a dieťaťa počas dojčenia a budú schopní správne predpísať liek!

Dobrý deň všetkým! Syn dostal injekciu Suprastinu do nemocnice v 3 dňoch života kvôli alergiám (neviem dávkovanie). Hoci suprastín je antihistaminikum prvej generácie (inými slovami zastarané).

Po prepustení predpísal pediatr svojmu synovi priebeh fenistilu v kvapkách.

Záver je, že to, čo je možné pre deti, je možné aj pre matku (nezamieňať s tehotenstvom). Požiadajte svojho lekára o dávku.

P S: Pijem detský panadol na bolesti hlavy.

drogy pre strážcov

Informácie sú veľmi odlišné. Pozrite sa na polovicu príprav, nie je tam uvedená v pokynoch, ale tu môžete. A lekári sami nikdy nevedia, kto to predpisuje a kto hovorí, že je to nemožné. Obr pochopíte, ako sa s ním zaobchádza a či to ovplyvní dieťa alebo nie.

Je to veľmi užitočné vedieť))))

A čo Berodual a Ambrobene? Nezdá sa, že je na zozname? Alebo mi chýbala?

kompatibilita liečiva s hv

drogy pre strážcov

Erius je kompatibilný. lieky založené na larotadíne a deslarotadíne - nulové riziko. Neviem, aký druh konzultanta vám to povedal - ale e-laktáciou, podľa ktorej každý sleduje, je nulové riziko. Čítal som všetky ostatné drogy.

Ak je kompatibilný s GV, napríklad Sinekod - má KONTRAINDIKÁCIU tehotenstva a dojčenia, ako aj väčšinu z tohto zoznamu

Lieky schválené na hepatitídu B

Yeah! Opäť som presvedčený, že je lepšie čítať nič. Pred skopírovaním správy si ju môžete dôkladnejšie preštudovať. Polovica liečiv je pri kŕmení zakázaná, napríklad Magne B6 - pokyny jasne označujú NIE s HV. Ale nie, keďže to konzultanti GW dovolili, môžete samozrejme piť, pretože vedia lepšie. Takto čítate ľudí, ako ste vy, a stratíte zdravie.

ATP pre príspevok už trikrát klesol =))

Lieky kompatibilné s HS

Lieky pre strážcov. skopírované

Ďakujem, som v nemocnici po operácii kvapkajúcej Amoxiclav, aj keď teraz budem vedieť, že je to možné, pretože dojčím.

Wow, koľko čítať) Pridám k záložkám)

Diflucan a HB

Prečítajte si pokyny: neodporúča sa používať Diflucan počas laktácie (dojčenie)..

Lieky proti hepatitíde B

Lieky kompatibilné s hepatitídou B

Tento článok je nevyhnutný. Poďakovať. Fráza „homeopatia nelieči chorobu, ale pacienta“ znie veľmi čudne) Ako keby choroba a pacient existovali oddelene od seba. Homeopatia iba lieči chronickú chorobu a neblokuje receptory, ako to robia antihistaminiká, ktoré sú jednorazovým liečivom, ktoré sa nezotavuje, ale vedie na chvíľu k zastaveniu.

Lieky kompatibilné s hepatitídou B

a suprastín z alergií môže byť.

Drozd u detí

Mali sme drozd 5 dní. Pysky a uvula sú biele. Dávam mu dudlík s medom, ale nemá zmysel... chcem sa s ním pokúsiť liečiť sódou, ale je to nejako desivé. Čítal som, že s drozdom bábätká odmietajú prsia, ale nemáme nič také, stále jeme s radosťou. Už neviem, čo robiť.

Hodne pomohlo: 1 ampér vitamínu B12, 1 fľaša bakterínu bifidum, 2 karty nystatínu a šípkového oleja alebo rakytníka rešetliakového 30-50 gramov, a to aj na vatový tampón alebo obväz, utrite 5 krát denne po dobu pol hodiny pred kŕmením. Pred tým tetraborát sodný a Cand..

a máme kandidózu čriev a slizníc + kože, takže trpíme našimi hlúpymi lekármi, všetci začali myslieť na alergie, vo štvrtok pôjdeme navštíviť lekárov do iného mesta všetko bez úspechu

Lieky na HB! nachádza sa v otvorených priestoroch internetu!

Sakra. Ďakujem ti veľmi pekne.

ATP, záložka, potrebné infa)))

Lieky proti hepatitíde B.

Lieky a hepatitída B

Iba pre priateľky! Otázka GW!

Chcete dojčiť??

Mal som veľmi ťažký príbeh so svojím dieťaťom so srdcom, myslím, aký druh zákruty si vzali s prsníkom - a priberali na váhe a často sa nekŕmili, a aby som nekričal... počas prvých 2 mesiacov som sa snažil riadiť sa všetkými pokynmi lekára a veril som, že v kvôli jeho chorobe vedia lepšie ako. Vo veku 2 mesiacov sa vzdal prsníka... a nejedol zmes. Hladovaný 2 týždne. Lekári, ktorí predtým tak láskavo naliali radu, sa hneď odmietli - „dieťa zomiera, čo vôbec chcete.“ A ja som sa musel začať riadiť svojimi pocitmi, ktoré hovorili, že ak niečo dáva dieťaťu motiváciu k životu, potom je to adekvátna reakcia matky na jeho očakávania a tieto (tieto očakávania) sa nelíšia od očakávaní ostatných detí. Začala sa často, často nosiť za rukoväte atď. Atď. Moje umierajúce dieťa začalo normálne cmúľať a sať bezpečne až dva a pol roka. A od lekárov som počul: „Čo si? Zabijete ho a urobili ste to vlastným spôsobom.

Takže príbehy o mlieku, nedostatku laktázy, regurgitácii atď. - Prešiel som a viem, že tieto virtuálne diagnózy zvyčajne skrývajú len obavy matky, že prevezme zodpovednosť za interakciu s dieťaťom a za jeho časť. Za všetkými týmito príbehmi o konci GV s chorými deťmi je veľa strachu, čo vyvoláva takú vzdialenosť od dieťaťa. Chápete len to, že ak - dospelá žena - nedokážete zvládnuť svoje obavy, ako to pre neho, dieťa??

Úprimne neverím, že by vás táto zmes zachránila pred takýmito zmätkami vo vašom vzťahu s vaším dieťaťom..

Ospravedlňujeme sa, ak to považujete za kruté... Chápem, že vo vnútri máte nočnú moru a sympatizujem s vami.

Môžete chatovať osobne.

Marus, zastávam názor, že vy, a najmä mama, veľa skončíte, čím vytvárajú zbytočné problémy, ktoré vás dráždia, mama, dieťa a bránia vám v založení GW, ktorá, ako viete, je vo vašej hlave..

Ak už máte zdravotné ťažkosti, potom je materské mlieko ďalším plusom, ktoré je najlepšie stráviteľné, najľahšie stráviteľné. Táto zmes nie je liekom.

Ak sa nemôžete zbaviť banda zbytočných starostí z hlavy (váš syn priberá na váhe, vyrastie na 2 metre starého muža s veľkosťou 45 stôp). Dieťa vám nič nedlží, má svoj vlastný algoritmus. Získava to vôbec? Fine. Niekto tomu môže porozumieť a vytvoriť harmonický vzťah - matka-dieťa. A niekto sa vzdá.

Áno, som pre GV. Ale nie pre GW, čo mama nenávidí. Nie pre GW so slzami a nervami. Musíte to tiež vedieť urobiť, relaxovať a baviť sa. A zatiaľ nehovoríte o relaxácii a.

Pokojná matka je pokojné dieťa. Prosím, nebuď chorý.

Adrianol

Hodnotenie 4,6 / 5
efektívnosť
Cena kvalita
Vedľajšie účinky

Adrianol (Adrianol): 1 recenzia lekára, 1 návod na použitie pre pacienta, analógy, infografika, 1 forma uvoľnenia.

Recenzia lekárov o adrianol

Hodnotenie 4,6 / 5
efektívnosť
Cena kvalita
Vedľajšie účinky

Droga funguje skvele ako dekongestant, vytvorený na základe dobrého starého fenylefrínu s prídavkom lerimazolínu, viskózna konzistencia roztoku predlžuje trvanie účinku lieku. Nielenže predpisujem na sínusitídu, rinitídu, ale tiež ju používam v kancelárii pri vyšetrení nosohltanu, čistení, anemizácii pred praním alebo vpichom. Existujú formy uvoľnenia pre deti a dospelých, vhodné dávkovanie.

Hodná náhrada za zmiznutý „Mezaton“, relatívne nový a nie príliš drahý liek.

Recenzie pacientov o adrianol

Ahoj. Kvapky "Adrianol" sú účinné, moje dieťa je často choré v zime, prvé vyskúšané kvapky "Nazivin", účinok bol, ale nie dlho, na radu priateľov, ktoré som kúpil kvapky "Adrianol" okamžite pomohol, dieťa dýchalo celý deň, môžete použiť iba tri kvapky deň a pre dieťa od 3 rokov.

Uvoľňovacie formuláre

Pokyny na použitie adrianolu

farmakológia

Fenylefrín a lerimazolín sú vazokonstriktory, ktoré majú lokálny účinok na nosnú sliznicu. Zníženie opuchu slizníc vedie k normalizácii nazálneho dýchania a zníženiu tlaku v paranazálnych dutinách a strednom uchu. Viskózna konzistencia roztoku predlžuje trvanie pôsobenia lieku.

Uvoľňovací formulár

Nosné kvapky (pre deti) vo forme číreho, bezfarebného alebo mierne žltkastého roztoku.

dávkovanieobalskladovaniezľavaSkladovateľnosť
1 ml
hydrochlorid fenylefrínu0,5 mg
hydrochlorid lerimazolínu0,5 mg

Pomocné látky: metylcelulóza M.N.V. 10 000 - 1,32 mg, benzalkóniumchlorid - 0,2 mg, glycerol - 0,015 mg, monohydrát kyseliny citrónovej - 5,72 mg, dihydrát hydrogénfosforečnanu sodného - 8,11 mg, čistená voda - do 1 ml.

10 ml - polyetylénové kvapkadlá (1) - kartónové obaly.

dávkovanie

Deti od 3 rokov (nosné kvapky pre deti): 2 kvapky do každej nosovej pasáže trikrát denne.

Dospelí a deti od 7 rokov (nosné kvapky): 1-3 kvapky v každom nosovom kanáliku 4-krát denne.

Trvanie užívania drog nie je dlhšie ako 1 týždeň, potom je potrebná prestávka na niekoľko dní.

predávkovať

Interakcia

V kombinácii s antidepresívami a inhibítormi MAO sa zvyšuje riziko arteriálnej hypertenzie.

Vedľajšie účinky

Lokálne reakcie: pálenie, bolesť alebo suchosť nosnej sliznice, opuch nosovej sliznice, výdatný výtok, znížená citlivosť chuti.

Systémové reakcie: nevoľnosť, závraty, bolesti hlavy, tachykardia, zvýšený krvný tlak, alergické reakcie.

Dlhodobé použitie: rinitída, upchatie nosa, atrofia nosovej sliznice.

indikácia

  • akútna a chronická nádcha, sínusitída;
  • používa sa ako pomocný dekongestant počas diagnostických a chirurgických zákrokov.

kontraindikácie

  • zvýšená individuálna citlivosť;
  • tyreotoxykóza;
  • feochromocytóm;
  • glaukóm;
  • vážne poškodenie obličiek;
  • arteriálna hypertenzia;
  • srdcová ischémia;
  • atrofická rinitída;
  • všeobecná ateroskleróza;
  • deti do 3 rokov (nosné kvapky pre deti);
  • deti do 7 rokov.

Funkcie aplikácie

Aplikácia pre zhoršenú funkciu obličiek

Aplikácia u detí

Deti od 3 rokov (pre liek v liekovej forme, nosné kvapky pre deti): 2 kvapky v každom nosovom kanáliku trikrát denne.

špeciálne pokyny

Nepoužívajte súbežne s inhibítormi MAO a do 10 dní po ukončení ich použitia.

Pri dlhodobom používaní sa závažnosť vazokonstrikčného účinku postupne znižuje (jav tachyfylaxie), a preto by sa nemal používať dlhšiu dobu, napríklad pri chronickej nádche..

„Adrianol“ (kvapky do nosa): pokyny a recenzie

V ktorých prípadoch je predpísaný liek „Adrianol“ (nazálne kvapky)? Odpoveď na túto otázku nájdete v materiáloch tohto článku. Tiež vám povieme o formách, v ktorých sa tento liek vyrába, aké sú jeho indikácie, zloženie, vedľajšie účinky, kontraindikácie atď..

Forma uvoľňovania nazálneho činidla a jeho zloženie

V tejto časti článku sme sa rozhodli vám povedať o formách, v ktorých sa vyrába liek s názvom „Adrianol“.

  • Nosné kvapky pre dospelých. 1 ml tohto prípravku obsahuje 1,5 mg trimazolíniumchloridu a 1 mg fenylefrín hydrochloridu. Výrobok sa predáva v 10 ml fľaši.
  • Nosné kvapky pre malé deti. 1 ml tohto lieku obsahuje 0,5 mg hydrochloridu fenylefrínu a rovnaké množstvo hydrochloridu trimazolínu. Liek sa predáva v 10 ml fľaši, ktorá je zabalená v kartónovej škatuli.

Farmakologické vlastnosti lieku

Na čo sa Adrianol používa? Nosné kvapky sa predpisujú pacientom ako vazokonstrikčný syntetický prostriedok na lokálnu aplikáciu na sínusitídu a rinitídu..

Tento liek je schopný mať potlačujúci účinok. Vďaka tomu veľmi rýchlo klesá opuch nosovej sliznice, zlepšuje sa aj dýchanie a tlak v strednom uchu a paranazálnych dutinách. Malo by sa tiež poznamenať, že špeciálna konzistencia roztoku zabraňuje vysychaniu nosovej dutiny. To významne predlžuje trvanie účinku lieku..

Indikácie použitia nosných kvapiek

Kedy lekári predpisujú Adrianol svojim pacientom? Nosné kvapky sa používajú na nasledujúce odchýlky:

  • s chronickou aj akútnou nádchou;
  • so sínusitídou.

Tento liek sa okrem iného často používa ako pomocná látka na prekrvenie počas operácií s ORL a pri rôznych diagnostických postupoch..

Kontraindikácie použitia nosných kvapiek "Adrianol"

Napriek zdanlivo neškodnej forme uvoľňovania má tento liek stále niekoľko kontraindikácií.

V akých prípadoch sa neodporúča používať nosné kvapky Adrianolu? V návode na použitie tohto nástroja sa uvádza, že jeho odchýlky sú kontraindikáciami jeho použitia:

  • vážne poškodenie obličiek;
  • srdcová ischémia;
  • feochromocytóm;
  • glaukóm;
  • ateroskleróza;
  • zvýšená individuálna citlivosť na zložky kvapiek;
  • tyreotoxykóza;
  • arteriálna hypertenzia;
  • atrofická rinitída.

Funkcie použitia kvapiek

Je možné použiť liek "Adrianol" (kvapky) počas laktácie a pri nosení dieťaťa? Inštrukcia tohto nástroja neobsahuje žiadne údaje o vplyve liekov na plod a novonarodené dieťa. V tomto ohľade je použitie nazálnej látky počas týchto období povolené iba podľa pokynov ošetrujúceho lekára..

Droga "Adrianol" (kvapky): návod na použitie lieku

Spôsob podania a dávkovanie liečiva závisí od veku pacienta. Ako by mali používať Adrianol dospelí? Nosné kvapky, ktorých recenzie sú pozitívnejšie, sa predpisujú pacientom 1, 2 alebo 3 kvapky do každého nosového sínusu štyrikrát denne. Trvanie použitia nosovej látky by nemalo presiahnuť sedem dní. Ak je pacientovi (dospelému) diagnostikovaná chronická rinitída, v prípade potreby je možné v jeho liečbe pokračovať, ale až po prestávke 3 až 5 dní.

Ako je potrebné používať liek „Adrianol“ pre deti? Recenzie o ňom sú iba pozitívne. Mladí rodičia tvrdia, že po niekoľkých kvapkách ich dieťa začne voľne dýchať. Je to však iba vtedy, ak sa liek použil v správnom dávkovaní..

Ako by ste teda mali používať Adrianol nazal? Detské nosové kvapky sa predpisujú v závislosti od veku dieťaťa. Ak je vo veku od 1 do 5 rokov, potom sa liek vkvapká do 2 kvapiek trikrát denne. Ak je nos u novorodenca upchatý, liek sa používa 1 kvapka 30 minút pred priamym dojčením..

Pokiaľ ide o staršie deti (staršie ako 5 rokov), potom sa spravidla takýto liek predpisuje v rovnakom množstve ako pre dospelých, alebo skôr 1-3 kvapky štyrikrát denne..

Teraz viete, ako používať nosné kvapky Adrianolu (nazálne kvapky). Komentáre lekárov k tomuto lieku hovoria, že dobre zvláda danú úlohu. Ale aby bola liečba sinusitídy alebo rinitídy efektívnejšia, odborníci dôrazne odrádzajú od súčasného použitia tohto lieku s inhibítormi MAO..

Osobitné pokyny na používanie lieku "Adrianol"

Ako je uvedené vyššie, nosové kvapky Adrianolu sa veľmi odradzujú dlhšie ako jeden týždeň. Ak užívanie tohto lieku pokračuje dlhú dobu (viac ako 20 dní), pacient si môže všimnúť zníženie trvania lieku a závažnosť jeho protidémového účinku. V takom prípade by mal byť liek zrušený av prípade potreby ho nahradiť iným.

Možné vedľajšie účinky

Aké vedľajšie účinky možno pozorovať po použití takého nosového prostriedku ako je Adrianol pre deti? Recenzie tejto drogy hovoria, že je dobre tolerovaná takmer všetkými vekovými skupinami. V niektorých prípadoch však takéto lieky môžu stále spôsobovať množstvo vedľajších účinkov. Spravidla sa prejavujú ako suchosť a bolesť nosnej sliznice. Vo väčšine prípadov sa tento účinok vyskytuje pri nesprávnom dávkovaní lieku (nad normu). Po obnovení dávky alebo zrušení liečiva sa uvedené vedľajšie účinky okamžite stratia..

Čas použiteľnosti nosných kvapiek a podmienky skladovania

Podľa priložených pokynov sa nosové kvapky „Adrianol“ musia uchovávať na suchom mieste a chrániť pred slnečným žiarením pri teplote najviac 27 stupňov. Dátum exspirácie tohto lieku je uvedený na fľaši. Spravidla sú to presne tri roky od dátumu výroby..

Cena, výdaj liekov a ich analógov

Podľa nás sa kvapky v nose („Adrianol“) môžu kúpiť v ktorejkoľvek lekárenskej sieti. Uvoľňujú sa bez lekárskeho predpisu. Ich cena zvyčajne nie je príliš vysoká a predstavuje 100 - 150 ruských rubľov za 10 ml roztoku..

V prípade, že ste nenašli uvedený liek, môžete ho nahradiť nasledujúcimi analógmi: kvapky „Nazik“, „Vibrocil“, „Rinofluimucil“, „Xymelin Extra“, „SeptaNazal“ a ďalšie..